Tökéletes érzék, kemény munka és elszántság keltette életre azt az álmot, melyet a márka vezetőtervezője és alapítója, Vida Beatrix dédelgetett öt éven át a márka 2018-as debütálása előtt. Olyan fürdőruha márkára vágyott, mely felér az igényes, modern és divatos nők elvárásaival. A töretlen női báj és a hamisíthatatlan érzékiség kontrasztjának ötvözete ellenállhatatlanná tesz minden stílusos Beatricks modellt.

A saját tervezésű fürdőruhák, bikinik és szaténköntösök kivétel nélkül Magyarországon készülnek olyan prémium minőségű textíliákból, melyeket a tervező maga válogat. Az egyéni szabásminták alapján készült kollekció magyar varrónői csapat kezemunkáját dicséri. Válaszd ki kedvenced, variáld dögös bikini alsóinkat szexi felsőinkkel kedvedre, hangsúlyozd ki modelljeinkkel alakod és egyéniséged és légy különleges nő egy különleges fürdőruha szettben!

Engedj te is a divat csábításának és élvezd a nyarat, a wellness hétvégét, a téli fűtött medencés fürdőzést, a lüktető jacuzzi partikat és minden percet, amit Beatricks Fashion bikiniben, fürdőruhában vagy köntösben töltesz.